Αθλητικά Νέα

Ολοκληρώνεται σήμερα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας

Ύστερα από αγωνιστική δράση εννέα ημερών, ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com
Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, το πρωτάθλημα ήταν κατηγορίας Grade 1 και στις χωμέτινες επιφάνειες του Ομίλου, διαγωνίστηκαν πέραν των 130 αντισφαιριστών σε 14 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Σημείο αναφοράς της τελευταίας μέρας του πρωταθλήματος που περιλαμβάνει έξι τελικούς, ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας ανδρών που θα αρχίσει στις 15.00, με τον οποίο θα κλείσει το αγωνιστικό πρόγραμμα. Σε αυτόν θα τεθούν αντιμέτωποι ο Τόμας Μποντ και ο Ματία Μάτιτς. Ο 29χρονος Σλοβένος απέκλεισε στον ημιτελικό τον Στέφανο Σάββα σε αγώνα τριών σετ, και ο Ματία Μάτιτς τον Ανδρέα Στυλιανού.

Νωρίτερα θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στην Φλωρεντία Χατζηγεωργίου (Νο1) και την Ελένη Λουκά (Νο2). Νίκη της Χατζηγεωργίου της εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κατάταξη για το 2018, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει η Λουκά η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί στο τελευταίο πρωτάθλημα της χρονιάς που είναι το Masters της ΟΑΚ που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Στον τελικό της κατηγορίας BS18 θα τεθούν αντιμέτωποι οι Ξενοφών Νεοφύτου και Παύλος Παρσόν. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών (GS18) η Κλειώ Μαρία Ιωάννου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μαρίας Κωνσταντίνου και Βικτώριας Σαββίδου.

Στον τελικό της κατηγορίας BS16 o Ειρηναίος Ιωάννου περιμένει τον αντίπαλο που θα προκύψει από την αναμέτρηση Πέτρου Πιέρου Vs Ντάριους Εφτεχάρ. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών (GS16) η Μερίλ Σονάκιν θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ημιτελικού Δάφνη Κουτσόφτα Vs Αναστασία Γεωργιάδη.

Στο πρωτάθλημα διεξήχθηκαν και οι δέκα κατηγορίες στα μονά, των αγοριών/κοριτσιών (U12, U14, U16 και U18), και ανδρών/γυναικών, όπως επίσης και οι κατηγορίες διπλών BD12, GD12, BD14, και GD14.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού των ανδρών, θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές. Μέσα στο πλαίσιο της τελετής λήξης θα πραγματοποιηθεί επίσης η τελετή ανακήρυξης του Επίτιμου Προέδρου της ΟΑΚ Φίλιου Χριστοδούλου, ως Επίτιμου Μέλους του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε αναγνώριση της πολύχρονης και πολύτιμης προσφοράς του στο άθλημα του Τένις και για την σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του Ο.Α.Λ.

Στους τελικούς και στην τελετή λήξης έχουν προσκληθεί και θα παραστούν ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, βουλευτές της επαρχίας Λάρνακας, και η ηγεσία της ΟΑΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Νώντα Μεταξά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »