Γενικά

Εξαπατούν ηλικιωμένους με πρόφαση έρανο για τον Δήμο Λάρνακας

Eπιτήδειοι στη Λάρνακα, με ψεύτικους εράνους χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου για να αποσπάσουν λεφτά από τους πολίτες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες, άγνωστοι προσέγγισαν ηλικιωμένους και τους ζήτησαν χρήματα για έρανο που, υποτίθεται διενεργεί ο Δήμος Λάρνακας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alphanews.live, αναφέρουν στα θύματα τους ότι είναι στο όνομα του Δημάρχου ο έρανος και ότι θα τους ευχαριστήσει προσωπικά, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Στόχος των επιτήδειων είναι συνήθως ηλικιωμένοι. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μιλάνε άπταιστα ελληνικά και αποσπούν το ποσό των 20 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ανέφερε στο Alphanews.live ότι δεν πραγματοποιεί κανένα έρανο ενώ οι καταγγελίες έχουν διαβιβαστεί στην Αστυνομία και πραγματοποιούν έρευνα.

Ο Δήμος Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το Κοινό ότι μετά από καταγγελίες από Δημότες, έχει περιέλθει στην αντίληψη του ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου αλλά και του Δημάρχου Λάρνακας με σκοπό να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο Δήμος Λάρνακας ΔΕΝ διεξάγει κανένα έρανο και ως εκ τούτου καλείται το Κοινό όταν περιέλθει στην αντίληψη του ή πέσει θύμα τέτοιων ενεργειών να το καταγγέλλει αμέσως στην Αστυνομία.

Οι οποιοιδήποτε έρανοι που διεξάγονται με πρόσχημα το Δήμο Λάρνακας είναι παράνομοι και ουδεμία σχέση έχουν με το Δήμο Λάρνακας, γι’ αυτό καλείται το Κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό”

Σχετικά νέα

X
x
Translate »